Om

Manderådet udgøres i det daglige af et fodboldhold af personer som på forskelligvis arbejder for rådets mål. Den formelle ledelse er styrelsen, dertil kommer et sekretariat og en række andre arbejdsfora.


Dertil består rådet af en række personer som fungerer som ambassadører og præsidie, nogle har tidligere været dagligt aktive og andre besidder forskellige strategiske kompetencer.


Dertil kommer en lang række samarbejdspartnere i de forskeligge projekter Manderådet deltager i.


Endeligt har Manderådet en række medlemmer, støtter og supportere som fx er aktive med forskellige praktiske gøremål og på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram og Youtube. Vil du være støtte, supporter eller aktiv for Manderådet -eller på anden måde i kontakt med Manderådet eller melde dig ind så tryk på link nedenfor.

Manderådets styrelse


Valgt på generalforsamlingen juni 2020 og således senere konstitueret:

 

Kim Lingreen

Morten Schutt

Søren Dresmer-Hansen

Ole Bjerg

Thomas Markersen

Kåre Fog

Thomas G. Dodd

Paul Lloyd Robson

Kresten Lidegaard

Torben Haugaard

Niels Nørløv Hansen

Simon Simonsen, formand

Af Manderådets vedtægter fremgår at målet bl.a. er:


- Styrke mulighederne for indflydelse på politiske beslutninger.


- Rådets arbejde omfatter bl.a. informationskampagner, rådgivning og mediearbejde.

 

- At sikre saglig og fagligt velfunderet viden om balancen mellem piger, drenge, kvinder og mænd.


Læs vedtægterne her/nedenfor:


Manderådet i vidoemøde med Kvinfo. Manderådet ønsker at man ændrer det ensidige fokus på kvinder og fokuserer på begge køn - fx også på fædres vilkår.

Til venstre: Simon Simonsen, formand for Manderådet, deltager i et times radiodebatprogram om såkaldt sexismekultur og taler for retsstaten og bevarelse af dansk tillidskultur. Og at vi aldrig må ende med at mistænkliggøre vores danske mænd og drenge. Den altovervejende historie er at kvinder og mænd, piger og drenge behandler hinanden rigtigt godt. Programmet blev lavet sammen med 3 ungdomspolitikere.

Møde i Manderådet April 2019 fra venstre: Kim Lindgreen, tandlæge & frivillig Mændenes Hjem. Thomas Wivel, komiker og forfatter. Simon Simonsen, ph.d., forfatter, politiker(S), formand for Manderådet, Niels Nørløv Hansen, instruktør på en række større danske film. Torben Haugaard, virksomhedsrådgiver, tidl. adm. direktør, politimand og officer. Ole Bjerg, ph.d., forfatter og lektor Copenhagen Business School.

Telefon Manderådet

+45 2656 1282

Pressekontakt:

presse@manderaadet.dk

MANDERÅDET CVR-nr.: 41719273

The Danish Men's Council