SimonSimonsen
Manderådet

Simon Simonsen formand Manderådet

 

Simon Simonsen har arbejdet i 25 år som forsker, underviser, konsulent og leder. Uddannelse: Ph.d., cand.phil., MPG(master i ledelse).


Han er politiker(S) og er folkevalgt til Københavns bystyre. Ved kommunalvalget 2017 blev han indvalgt med ca. 1000 personlige stemmer og var den kandidat i hele landet som flest danskere var enige med på tværs af alle partier (ifølge TV2). Han er højreorienteret socialdemokrat i værdipolitiske spørgsmål (udlændinge og kønspolitik) og venstreorienteret i økonomiske spørgsmål: et sundt marked styret af en slank og stærk stat.


Manderådet er ikke partipolitisk. Hos Manderådets medlemmer er både rød og blå blok repræsenteret. Simon Simonsen, har længe efterspurgt den manglende prioritering af fokus på drenge, mænds og fædres vilkår blandt de røde partier. Og ofte kritiseret den moderne feminisme offentligt - også i eget parti. Men han har også stillet spørgstegn ved hvorfor de blå og borgerlige partier er helt tavse i denne debat. Hvorfor familie- og kønspolitik er blevet kapret af særinteresser og den venstreekstreme ligestillingsideologi i såvel de røde som de blå partier.

 

Han er 50 år og født og opvokset i Randers som han stadig ligger hans hjerte nært. Hans far var murer og hans mor var SOSU-assistent. Hans ældste søn er elektriker, hans ældste datter socialrådgiver og hans yngste børn går i folkeskole. Hans hustru er læge. Han har arbejdet bl.a. som personaleleder, chef, forsker, underviser og konsulent. I hans akademiske virke har han især arbejdet med sundhed i forhold til forskellige emner såsom: selvmordsforebyggelse, misbrug, ulighed i sundhed og patientsikkerhed. Han har skrevet fagbøger bl.a. en bog om mænds sundhed og virket for at få mænds heldbred sat på den offentlige dagsorden.

 

Politisk er han på landsplan formand for Socialdemokratiets centrale udvalg for forskning og videregående uddannelse. Han har været græsrod i flere kampagner, tidligere kredsformand, har siddet i forskellige bestyrelser udpeget af Socialdemokratiet og har deltaget i Nordenskolen (forsvar for den nordiske velfærdsmodel) i regi af den nordiske arbejderbevægelsens samarbejdskomité. På Københavns Rådhus sidder han udover Borgerrepræsentationen i social-, sundheds- og omsorgsudvalgene.


Hans faglige akademiske web:


www.SimonSimonsen.dk og et eksempel på fagligt foredrag om mænds sundhed tryk her


Han er formand for den danske Mandeforskningsforeningen:


www.MandeForskning.dk


Han er formand for det socialdemokratiske netværk der arbejder for drenge, mænds og fædres vilkår:


www.ThorvaldSocialdemokrater.dk

 

Hans partipolitiske web:

 

www.SimonPolitik.dk


Han er forfatter til den socialdemokratisk debatbog: "Social Retfærdighed", 206 sider der også indeholder et kapitel med kritik af den moderne feminisme:


www.SocialRetfaerdighed.dk

 

 

 

 

Telefon Manderådet

+45 2656 1282

Pressekontakt:

presse@manderaadet.dk

MANDERÅDET CVR-nr.: 41719273

The Danish Men's Council