PRESSEMEDDELELSE: Ny redaktør i Manderådet

Vores nu forhenværende redaktør, Daniel Holst Pinderup, er blevet folketingskandidat på Frederiksberg og har derfor besluttet at give redaktørkasketten videre. 
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Daniel for hans utrættelige arbejde som Manderådets redaktør gennem to år, hvor hans aktive indsats for drenges, fædres og mænds ligestilling i høj grad har været med til at sætte dagsordenen på dette vigtige område. Helt konkret har det medført, at Daniels parti, Nye Borgerlige, nu har gjort drenges, fædres og mænds ligestilling til en del af deres partiprogram.
Daniel fortsætter i øvrigt som Manderådets ordfører.

Som ny redaktør har Manderådets Styrelse udnævnt Thomas Martin Nielsen.
Thomas er cand. mag. i engelsk og dansk og har arbejdet professionelt med kommunikation og formidling i mere end 30 år som gymnasielærer, gymnasierektor og senest som kommunikations- og udviklingschef. Samtidig med Thomas’ udnævnelse har vi udvidet rollen som redaktør, så Thomas bliver skrivende, men også ledende og koordinerende i forhold til Manderådets mange udvalg, som fortsat skal være udfarende på hver deres ekspertområde, men altså fremover som led i en mere koordineret indsats.
P.S. Skriv til Thomas på tmn@manderaadet.dk hvis du har tips eller ideer til emner, du synes vi skal beskæftige os med!

I sin fritid er Thomas en ivrig sejler, lystfisker og hobby-ornitolog – altid i selskab med man’s best friend, hunden Milo. Eller endnu bedre, som her på billedet, sammen med sønnen Markus.


Simon Simonsen
Formand