BOOK FOREDRAG

Viden om mænd

Vil du udvikle dit teams kommunikation og viden om mænd? Manderådet har den viden og erfaring, du søger omkring mænd på det emotionelle plan – deres kommunikation og behov.

Kommunikation

Manderådet er specialiseret i at støtte og hjælpe mænd i bekneb.
Vi har omfattende erfaring med at kommunikere med mænd og drenge, og forstår dem på det emotionelle plan. Har dit team med mandlige borgere at gøre, kan du med fordel booke en af Manderådets konsulenter til et kursus eller foredrag.
Det kunne for eksempel være jobcentre, sorgcentre, kommuner, visse kundeserviceafdelinger, m.fl.

Ligestilling for mænd

Mænds ligestilling har været et overset område alle dage, og får stadig ikke den opmærksomhed, det fortjener – herunder i forhold til f.eks. forældrerettigheder, mænds sociale slagside, helbred og uddannelse.
Hvis du er interesseret i ligestilling, kan du booke Manderådet til en lektion eller et foredrag om mænds ligestillingsudfordringer.
Det kunne for eksempel være skoler og andre uddannelsesinstitutioner, fagforeninger, offentlige institutioner og partipolitiske lokalafdelinger.

Både World Health Organisation og EU anbefaler sine medlemmer at sætte større fokus på mænd, og gøre en indsats på området.

Skriv en email til Manderådets redaktør, Thomas Martin Nielsen, for yderligere information.