International Men’s Day på Christiansborg

I anledning af Den Internationale Mandedag inviterer Manderådet til debat på Christiansborg lørdag den 19. november kl. 16:00 – 18.00
Ved eventet er Manderådet værter for en paneldebat om, hvorfor vi ikke er kommet længere, trods 20 års veldokumenterede behov for spille faderen i familien stærkere. Vores redaktør, cand. mag. Thomas Martin Nielsen, fortæller om baggrunden for sin nye bog, “Kampen mod den hvide mand”, der netop er udgivet på Manderådets Forlag. Også biolog og ph.d. Kåre Fogs nye bog, “Fakta og Myter om Kvinder og Mænd” er genstand for debat. Begge dele under paraplyen “Er der overhovedet brug for en kampdag til mænd?”.
Manderådets formand byder velkommen til arrangementet og fungerer som moderator under debatten.

Programmet opdateres i løbet af de næste dage.

Bemærk: Tilmelding er påkrævet og alle deltagere har fået mail med bekræftelse.
Arrangementet er fuldt booket og der er ikke plads til flere deltagere.