SÆRTILBUD i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag

Den 8. Marts fejrer en stor del af den vestlige verden Kvindernes Kampdag. Akademikerbladet fejrer det faktisk hele marts måned med at boykotte mandlige kilder. I tøjbutikker mm, der er lyserød det nye sort, eller Black Friday, hvis vi må være så fri. Kvinde = rabat synes det gennemgående budskab at være. Nu kender vi ikke alle magistrenes medlemmer eller deres køn, eller deres politiske overbevisning, eller den politiske overbevisning i redaktionen på deres medlemsavis, Akademikerbladet, meeen, mon det er helt forkert at skyde på en feministisk slagside? Havde vi været i Kabul den 8. marts, så havde vi gerne tilbudt vores tastatur til en lyserødglødende feminist. Men her i det lille kongerige, og generelt i den vestlige verden, så er dagen forvandlet til en markedsplads med ritualer, gøgl og festivitas – ikke så forskelligt fra det som ses 1. maj i Fælledparken. De store virksomheders mandlige ledere står i kø for at messe med på divers-omkvædet, og dermed få en plads i det for tiden så populære “Kastrale Kønsløsekor”. Enhver butik med webhandel har for længst lavet en lyserød kalendernote i årshjulet. Det behøver sådan set ikke gøre en forskel, eller der behøver ikke være et problem. Blot:  “Vi fejrer Women’s Day… lyserød, lyserød, lyserød…the Future is Female…indsæt selv flere slogans…, og så er der – 50% på alt med lyserøde hangtags”

Ligesom arbejderne der sejrede ad helvedes til, så er det måske også på tide for feministerne at erkende, at der ikke er så meget andet tilbage end gøgl, paroler og lystige skåltaler. Humlen er godt nok skiftet ud med cremant, men billedet ligner. Kvinder er i forvejen forfordelt ved lov på en række områder, forskningen viser, at det er lettere at få job blot man er kvinde, vi ser de facto-kvotering i en række større virksomheder, og uddannelsesystemet har for længst indført nultolerance over for maskulinitet. Så hvorfor ikke lege med på den leg? I Manderådet elsker vi i forvejen kvinder og det feminine, og vi er ikke blege for at deltage i en fest med kvinderne. I anledning af 8. marts hopper vi med på bølgen, og tilbyder 50% rabat af et års medlemskab af Manderådet til alle kvinder. De første fem kvindelige medlemmer der bruger rabatkoden “jegerfeminist” får endda et gratis eksemplar af Thomas Martin Nielsens “Kampen mod den hvide mand” eller  Hans Bondes “Fordi du fortjener det”, fordi det er bøger de fortjener at læse.