Den Internationale Mandedag 19. nov 2023

I anledning af Den Internationale Mandedag inviterer Manderådet til politiske oplæg og debat  i Kompagnistræde i Kbh K., Søndag den 19. november kl. 16:00 – 18.00. Forud for arrangementet får du også invitation til reception, hvor vi uddeler Manderådets pris til MF fra LA Henrik Dahl.

Der serveres te/kaffe/snacks og der kan købes yderligere drikkevarer i baren. Efter debatten er Manderådet værter ved et socialt arrangement samme sted.

Hvor er mændene i ligestillingsdebatten?
Ved eventet er Manderådet værter for en række oplæg, der alle har en vinkel på mænds manglende repræsentation i ligestillingsspørgsmål i politik, medier og mere generelt i demokratiet.

Talere

Der offentliggøres løbende flere spændende navne.

Henrik Dahl

Henrik Dahl får overrakt Manderådets Pris. Der afholdes en reception, for jer der deltager i Mænds Internationale Dag. Det foregår fra kl 15-16 samme sted i København.

Niels Nørløv HansenNiels er vores konferencier på Mændenes Internationale Dag. Niels er, udover en glimrende filminstruktør,  en del af Manderådets inderkreds. Niels fortæller gerne om den gang han kom i clinch med feministerne i sin fagforeninges bestyrelse, fordi han kom til at sige noget om evidens og køn.

Allan Schmidt


TikTok’er for tusindvis af følgere om mænd og ligestilling. Bagmand på lovforslaget om kønsneutralisering af servicelovens §109 om krisecenterhjælp. Allan fortæller om, hvad man kommer ud for som mand, når man blander sig i kønsdebatten på sociale medier – og det er ikke så lidt.

Thomas Wivel

Forfatter til 19 bøger, En af de danske godfathers of Standup comedy og medstifter af Manderådet.

Hvorfor er der brug for en mandebevægelse?

Thomas Martin Nielsen


Thomas er er forfatter til bogen “Kampen mod den hvide mand”, redaktør i Manderådet, og mangeårig leder, rektor og gymnasielærer i dansk og engelsk. Thomas opdagede at Etisk råd ikke tillæger mænds udsagn, tilsagn eller for den sags skyld rettigheder nogen værdi i abortspørgsmålet. Thomas fortæller om de reaktioner han får når han stiller spørgsmålstegn omkring mænds eksklusion i Etisk Råd i abortspørgsmålet.

Tobias Petersen


Sociolog, forfatter og ejer af Reel Ligestilling. Forfatter til bogen “Aldrig din skyld, altid din skyld – De to fortællinger om køn”, som netop er udkommet ultimo oktober 2023

Tobias taler om de forskellige forventninger til mænd og kvinder i politik og i debat.

Tilmelding er påkrævet og koster 50 kr per næse, men er gratis for medlemmer af Manderådet

Efter selve oplægsrækken er der mulighed for at spise og drikke til det sociale event vi også er vært for. Vi har fået tilbud på Ribbenssteg med god brun sovs, kartofler og hjemmelavet klassisk garniture for 100 kr. hvis man forudbestiller. Normalprisen er 175 kr. og kan også købes på stedet til den pris. 

Meld dig ind i Manderådet HER

Køb billet til arrangementet for 50 kr HER

Forudbestil Ribbensteg med sovs og kartofler HER 

Tilmelding her