Mænd er jaget vildt

Manderådet har deltaget i “Signe Molde på udebane”
Først og fremmest var det en uimodståelig chance for os at blive inviteret til at deltage – og så af selveste DR, statsfeminismens højborg! Og så var det en behagelig overraskelse rent faktisk at blive mødt med ægte nysgerrighed, i en stemning af kærligt drilleri, med Signe Molde som både afsender og modtager.

Det var så omvendt ikke nogen overraskelse, at en masse vigtige pointer og nuancer gik tabt og/eller bevidst blev udeladt i klipningen af programmet, som nok mere skal ses som en blanding af underholdning og “public service”, end som dybdeborende fakta-journalistik.

Især i spørgsmålet om ligeløn mellem mænd og kvinder ender programmet med en konklusion, som vi ikke deler, nemlig at “sandheden ligger et eller andet sted imellem” Manderådets påstand om 2 % lønforskel og KVINFOs påstand om 12,3 %.
Forskellen er 2 % – og det bedste bevis er, at KVINFO sagde nej til at møde os til debat! Siger man nej, hvis man har en god sag?

Nederst på denne side har vi samlet supplerende information om de emner, programmet berører – og dokumentation for de oplysninger og påstande, som Manderådet fremsætter i programmet – læs med og bliv klogere!


Du kan streame programmet her:
https://www.dr.dk/drtv/se/signe-molde-paa-udebane_-maend-er-jaget-vildt_421738Som sagt: det er umuligt i et program på 28 minutter, og med så meget på hjerte som vi har i Manderådet, at nå grundigt og nuanceret ned i de ofte komplekse emner.
Herunder har vi derfor samlet supplerende information om de emner, programmet berører – og dokumentation for de oplysninger og påstande, som Manderådet fremsætter i programmet

Fakta om ligeløn

Fakta om fædres retsstilling og forældrefremmedgørelse

Samtykkeloven – Fakta

Udskamning af mænd og drenge i samfundet

Drenge i skolen. Fakta og Manderådets politik