Kunne du tænke dig at blive en del af inderkredsen?

Vi har rasende travlt i Manderådet og har brug for din hjælp. Politikerne skal services med data og nuancer. Pressen kommer oftere og oftere og spørger. Vi vil altid helst sende folk fra vores fagudvalg til interviews og politiske møder, for det er i de faglige udvalg vi bliver klogere og her vi danner vores politik.

Siden december har vi medvirket i Molde på udebane og i Aftenshowet. Det tilsammen for over en halv mio seere. Tillige medvirket i radiointerviews, avisartikler, kronikker i landsdækkende og mindre kendte medier. Vi har holdt en del politikermøder og endda haft møde på KVINFO. Og så vedligeholder vi de sociale medier på daglig basis. Udover det, så gør vi en del ud af at passe godt på mænd der kommer og er i krise, og så er der den daglige drift. Det tager tid og det tærer på kræfterne. 

  • Problemet er at vi også mangler hænder og hoveder i fag-udvalgene.
  • Vi synes selv vi er ret flittige på facebook og X, men der er flere sociale kanaler, og vi har brug for nogen der vil tage en tørn der. 
  • Kan du lave lyd, billeder og video, så er vi meget venligt stemt overfor dig! Vi har noget professionelt videoudstyr til rådighed. Men der skal både være nogen der optager og redigerer det.
  • Og så kunne vi rigtigt godt bruge en projektleder eller to.
  • Det kunne hjælpe os med at få afleveret nogle af de ansøgninger om midler som vi så enormt meget brug for.
  • Det kunne også hjælpe os med at få udviklet de facilitatorer, dem der kan og vil lede en gruppe af mænd der fx er forældrefremmedgjorte, som har brug for at tale sammen

Hvis du synes vores arbejde er vigtigt, og hvis du kunne tænke dig at være med i inderkredsen, så send os en besked her nedenfor, og fortæl lidt om dine erfaringer på de områder du gerne vil bidrage med. 
Vi er en dynamisk organisation, hvor der ikke er meget top og bund. Vi skal selvfølgelig lige lære hinanden at kende, men så er der ellers en motorvej af indflydelse lige for næsen af dig. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i inderkredsen!