Forlaget

Kampen mod den hvide mand - køb den her!

Om bogen

Hvordan bliver en losseplads til “Lærkesletten”?
Hvordan bliver edderfugle og flagermus vigtigere end jordens overlevelse?
Hvordan bliver naturlige klimaforandringer til en menneskeskabt, eksistentiel krise?
Hvordan bliver ligestilling til kvindekvoter og mandehad?Hvordan bliver basal biologi til en social konstruktion?
Hvordan bliver Pride til anti-hvid racisme og heterofobi?
Og hvordan bliver medier, big tech og big business villige medløbere?
Den rød-grønne Venstrefløj har opskriften – og du er den vigtigste ingrediens, når du kæmper for “Den Gode Sag”. Fjenden er den hvide mand og den uhørt succesrige samfundsmodel, som han har opbygget gennem generationer. Succes eller ej, nu skal fjenden væltes af tronen og hans mange ofre skal omsider have hævn. Men er de nu også ofre? Er deres had til den hvide mand og den Vestlige kultur berettiget? Hvad er det i grunden for et samfund, de ønsker? Og hvilken rolle spiller Venstrefløjen, bag den tolerante, grønne facade og de festlige regnbueflag ? Døm selv, når du har læst bogens omfattende dokumentation, detaljerede analyser og opsigtsvækkende afsløringer af hykleriet bag klima, køn, MeToo og minoriteter.

Anmeldelser

“Jeg synes bogen er en øjenåbner af rang. Måske den vigtigste bog jeg har læst i flere år. Det fungerer rigtig godt med de mange referencer, som man nemt klikker på i teksten, og kan gå i dybden med forståelse af det forfatteren fortæller om. Bogen kan varmt anbefales.”

Ole K

Jeg har for nogle uger siden haft den store fornøjelse at få lov at tyvstarte på Thomas Martin Nielsens “Kampen mod den hvide mand”, der netop er udkommet som E-bog.
Og hvilket lille kraftværk, det er.
Nielsen tager et grundigt, sagligt og underholdende livtag med tidens tosserier; MeToo, wokeismen, klimahysteriet og identitetspolitikken; splittelsen i samfundet og heksejagten på vestlige værdier og “den onde, hvide mand” – og ikke mindst venstrefløjens uheldige rolle og skjulte agenda bag disse emner.
Det er en vigtig bog, som alle burde læse. Fordi den uden berøringsangst klæder vanviddet af til skindet og samtidig forklarer de menneskelige mekanismer, der gør, at så mange (selv på højrefløjen) blindt hopper med på vognen, uden egentlig at vide hvorfor.

Vibeke Molise Nibe

“Hvis man er interesseret af alt det medierne ikke taler om, og er fascineret at Jordan Peterson og Douglas Murray så læs denne bog. Thomas Martin slår hovedet på sømmet med fakta og argumenter, som vil få Greta Thunberg og enhver woke tilhænger til at gå amok. Mere af den slags. Tak!”

Kim l

Læs også anmeldelser på Saxo