Overgangsritualet - Rite of Passage

Ønsker I en stærk far/søn relation for resten af livet?

Vil du som far give din søn den bedste start som ung mand i voksenlivet?

Vil du som søn, lærer noget om meningsfulde relationer og opdage dit potentiale og stærke værdier?

Så meld jer til Rite of passage, der er et gennemprøvet overgangsritual fra dreng til ung mand.

Vil det ikke være fantastisk med en stærk far/søn relation og deltage i et intensivt forløb over 3½ døgn, hvor din og andre sønner med dit bidrag og andre fædres bidrag gennemgår en transformation fra dreng til ung mand.

Her får I muligheden, ved at tilmelde jer et spændende udviklingsforløb, som afholdes et sted i Nordsjælland/Gribskov i den sidste del af efterårsferien.

Det er fædres ansvar at forberede deres sønner til voksenlivet, så de kan stå i deres egen ret, være ansvarlige og træffe vigtige livsvalg. Vilkårene for mange drenge i dagens samfund er ikke fremmende for en sund transformation fra dreng til mand. Derfor gennemfører vi dette gennemprøvede forløb for fædre og deres drenge i alderen 14 – 18 år

Dette er en helt unik gensidig mulighed for far og søn, at give sønnerne den viden og indsigt, som vi ved rigtig mange ikke får talt om i den almindelige hverdag. Endnu mindre hvis du som far har et begrænset samvær med din søn på grund af samlivsbrud.

Vi vil gerne have 6-8 deltagende far/søn par i forløbet, som giver en optimal form for dynamik og kvalitativt indhold.

Hør Arne Rubinsteins vidt udbredte Ted Talk om Rites of passage her

Vil du gerne vide mere, så skriv en besked her nedenfor.

Blog & Nyheder

Hvem er Manderådet?

Manderådet arbejder og drager omsorg for vores børn, for vores piger og drenge, for vores søstre og brødre og for vores mødre og fædre. For et samfund med en fornuftig balance mellem kønnene og hvor der er plads til naturlige og kulturelle forskelligheder.

Manderådet – Hvis det ene køn taber, så taber begge