Medlemsbetingelser

Accept af medlemsbetingelser

Når du accepterer de gældende medlemsbetingelser på manderaadet.dk, accepterer du at manderaadet.dk må trække det oplyste beløb årligt, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på manderaadet.dk på under punktet “kvitteringer”. Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet afvisning hos betalingsudbyderen eller af anden årsag, forsøges restbeløbet hævet efterfølgende, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem.

Medlemskontingent 

Pr. 1. august 2023 er prisen for medlemsskab 300 kr. årligt. Kontingentet til Manderådet opkræves ved indmelding samt løbende årligt.

Indmeldelse?

Når man vil melde sig ind i Manderådet skal man starte hér: 

https://manderaadet.dk/medlem/

Opsigelse af medlemskab

Du kan opsige dit medlemskab når du vil. Der er ingen binding efter første år. For at opsige dit medlemskab skal du logge ind på vores ”kundecenter” eller kontakte vores kundeservice per mail eller telefon. manderaadet.dk accepterer ikke annullering af medlemskab fra tredjepart eller services. Hvis du har opsagt dit medlemskab, og dette er udløbet, og du igen opretter medlemskab på manderaadet.dk vil du umiddelbart efter bestillingen blive trukket for et års medlemskab. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab i den resterende tid. Efter et medlemskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab. Der udbetales ingen refusion ved opsigelse af medlemsskab.

Ansvars- og hæftelsesforhold

Ved bestilling af produkter med medlemsfordele er du som kortholder forpligtet til at betale det fulde aftalte beløb for bestilte produkter.

Fortrydelsesret

Til dit køb af medlemskab er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit medlemskab. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten i forbindelse med modtagelse af et produkt, skal du returnere de varer, som du evt har modtaget med medlemskabet indenfor 14 dage fra medlemskabet er oprettet. Læs mere om fortrydelse af dit køb i vores handelsbetingelser. Alt hvad du får kendskab til af intern viden i den 14 dages periode, må ikke bruges, gengives eller gemmes af dig på nogen måde.

Fair brug

manderaadet.dk forbeholder sig retten til at lukke adgangen til medlemskabet samt annullere evt. åbne ordrer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, hvis der findes grund til at tro, at medlemskabet misbruges eller på anden vis er i strid med fair use. Et medlemskab kan f.eks. blive lukket som følge af ”unfair use”. Det betragtes som ”unfair use” hvis et medlem forsøger at omgå max køb på en vare, ved at placere flere ordrer på samme vare indenfor 7 fortløbende dage (er det ikke lidt off hos os?). Det er kun tilladt at bestille produkter til eget forbrug eller husstandsforbrug. Det er ligeledes ikke tilladt at placere mere end 4 ordrer indenfor en kalendermåned. (Køb da endelig medlemsskaber til hele din organisation, hvis du har lyst til det?)

Foreningens stamdata:

Foreningens navn: Manderådet
Foreningens hjemmeside: manderaadet.dk
CVR Nr.: 41719273
Istedgade 79
1650 København V
E-mail: sekretariatet@manderaadet.dk
Telefon 26561282
Etableret: September 2020

Betingelserne er senest opdateret den 01/03/2023